Túlélőkészlet az spss-hez

2019-04-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Barna Ildikó - Túlélőkészlet az spss-hez

Letöltés Túlélőkészlet az spss-hez könyvet pdf, epub és mobi

Túlélőkészlet az spss-hez.pdf
Túlélőkészlet az spss-hez.epub
Túlélőkészlet az spss-hez.mobi


  • TYPOTEX KIADÓ KFT.
  • Szakkönyvek
  • 453 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632790121
  • Cikkszám: 1024872
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Túlélőkészlet az spss-hez

Töltse le az ingyenes PDF Túlélőkészlet az spss-hez fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Túlélőkészlet az spss-hez PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Túlélőkészlet az spss-hez (pdf, epub és mobi)

Túlélőkészlet az spss-hez leírása

A könyv empirikus társadalomkutatók és szociológus hallgatók számára készült. Az SPSS programcsomag használatával párhuzamosan mutatja be, hogy milyen technikákkal lehet “rendet vágni” az adatok dzsungelében. Így ismerkedhet meg az olvasó a különböző adatredukciós módszerekkel: a főkomponens-, a faktor- és a klaszter-elemzéssel. A könyv rávilágít a magyarázó modellek felépítésének nehézségeire, az adatok természetéből adódó korlátokra. Részletesen tárgyalja az ANOVA, a lineáris regresszió, az útelemzés és a diszkriminancia-analízis segítségével megközelíthető probléma-típusokat. Minden SPSS-beli eljáráshoz hozzákapcsolja az alkalmazhatóság feltételeinek és az output-ok értelmezésének tárgyalását. A könyv a leendő és a már gyakorló alkalmazókat arra tanítja, hogy az SPSS programcsomag bármilyen szintaktikailag helyesen megadott utasítás végrehajtására képes, ezért az egyes eljárások kiválasztásánál, a modell megalkotásánál és annak interpretálásánál komoly hibalehetőségekkel és interpretációs korlátokkal kell számolni. Semmiféle bonyolult matematikai-statisztikai eljárás sem pótolhatja az operacionalizálás hiányosságait és az előzetes koncepció nélkül létrehozott adatbázisokat sem képes koherens egésszé rendezni. A bonyolult módszertani apparátus hatékonyan segítheti, de semmiképpen sem válthatja ki a logikus gondolkodást.
A könyv megértése nem kíván komoly matematikai előképzettséget, közérthető stílusban adja elő az előfeltevéseket, lépésről lépésre halad a bonyolultabb modellek felé, és találó példákon keresztül mutatja az egyes módszereket.
Letölthető programok: A hasznos.zip, Diszkr.zip, Faktor.zip, Fokomp.zip, Klaszt.zip, Linear.zip, Logisztik.zip, Tobbdimen.zip, Utmodellek.zip, Variancia.zip

Leave Your Comment