Túl posztokon és izmusokon

2019-03-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Túl posztokon és izmusokon

Letöltés Túl posztokon és izmusokon könyvet pdf, epub és mobi

Túl posztokon és izmusokon.pdf
Túl posztokon és izmusokon.epub
Túl posztokon és izmusokon.mobi


  • L’Harmattan Kiadó
  • Művészet
  • 616 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789634141044
  • Cikkszám: 1045697
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Túl posztokon és izmusokon

Töltse le az ingyenes PDF Túl posztokon és izmusokon fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Túl posztokon és izmusokon PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Túl posztokon és izmusokon (pdf, epub és mobi)

Túl posztokon és izmusokon leírása

A Túl posztokon és izmusokon című kötetben fiatal kutatók teszik közzé egy nagyívű kutatási projekt keretében született tanulmányaikat. A könyv a politika és az esztétikum kapcsolatát, valamint a művészetfilozófiai koncepciók társadalmi relevanciáját bemutató kutatások eredményeit gyűjti össze. Az idézett, hivatkozott, elemzett és szóban forgó akár külföldi, akár magyar szerzők révén az elmúlt évtizedek nagy hatású kultúrfilozófiai elméletei rendre kirajzolódnak. Az elemzések többek között olyan szerzőkre támaszkodnak, mint T. S. Eliot, Russel Kirk, Ortega, Spengler, Nietzsche, Heidegger, Walter Benjamin, Theodor Adorno, Michel Foucault, Paul Ricoeur, Roland Barthes, Paul de Man, Jan Assmann, Arthur C. Danto, Pierre Nora, Gilles Deleuze. A kötet különleges erénye, hogy az elméletírókat egyik szerző sem apologétaként választja, s nem is csak a lábjegyzetek kötelező penzumaként, hanem gondolkodásának rejtett összefüggéseit kutatva.

A gyűjteményes kötet a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Molnár Tamás Kutató Központ együttműködési programjában született írások esszenciája; egyúttal az önálló tanulmányköteteket MMA Ösztöndíjas Tanulmányok címen megjelentető sorozatot vezeti be

Leave Your Comment