Túl messzire mész

2019-02-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Tina Seskis - Túl messzire mész

Letöltés Túl messzire mész könyvet pdf, epub és mobi

Túl messzire mész.pdf
Túl messzire mész.epub
Túl messzire mész.mobi


  • Európa Könyvkiadó
  • Kaland
  • 368 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789630798983
  • Cikkszám: 1011840
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Túl messzire mész

Töltse le az ingyenes PDF Túl messzire mész fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Túl messzire mész PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Túl messzire mész (pdf, epub és mobi)

Túl messzire mész leírása

Gondoltál már arra, milyen lenne egyik napról a másikra otthagyni régi életedet? Magad mögött hagyni minden gondot, fájdalmat és rettegést?Senkitől el sem köszönni, és belevágni egy másik életbe? Nevet, sőt személyiséget cserélni?
Emily Coleman sokáig azon kevesek közé tartozott, akiknek ilyesmi meg sem fordul a fejében: boldogan éldegélt szerető családjával egy szép nagy kertes házban. És nevelgette a kisfiát. Noha a múltja több generációra visszamenően kínosnál kínosabb titkokat rejtett, Emily jól boldogult a felnőtt életben. Nem így ikerhúga, Caroline, a nem várt, második gyerek, akinek túl kevés jutott az anyai szeretetből. Caroline labilis idegzetű felnőtté cseperedett, aki a gyermekkori mellőzöttség traumáját önpusztítással és féltékenységi játszmákkal igyekszik feloldani.Úgy fest tehát, hogy problémás húgát leszámítva Emily körül nagyjából minden rendben van. Míg egy napon mégiscsak fogja magát, az éj leple alatt felszáll a londoni vonatra, és otthagy csapot-papot. Itt kapcsolódunk be Emily történetébe. És nem fér a fejünkbe: miért? Miféle szörnyű titok lappang Emily végletes döntése mögött?
“Nem találkoztam még olyan olvasóval, aki előre kitalálta volna a könyvem csattanóját” – nyilatkozta egy interjúban Tina Seskis, akinek letehetetlenül izgalmas, első regénye először digitálisan publikált saját kiadásként jelent meg, és így lett hatalmas siker…

Leave Your Comment