Tövismadarak

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Colleen McCullough - Tövismadarak

Letöltés Tövismadarak könyvet pdf, epub és mobi

Tövismadarak.pdf
Tövismadarak.epub
Tövismadarak.mobi


A könyv részletei Tövismadarak

Töltse le az ingyenes PDF Tövismadarak fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tövismadarak PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Tövismadarak (pdf, epub és mobi)

Tövismadarak leírása

“A mondabeli tövismadár csak egyetlen egyszer énekel életében, de akkor szebben, mint a föld bármilyen más teremtménye. Ahogy elhagyja fészkét, egy tövises fát keres, és nem nyugszik, amíg rá nem talál. Akkor az ádáz ágak között rázendít dalára, és fölnyársalja magát a leghosszabb, leghegyesebb tövisre.”
Fee és Meggie – anya és leánya – tövismadarak. Mindketten olyan férfit szeretnek, akitől a társadalom elválasztja őket, és mindketten drágán fizetnek ezért a szerelemért. 
Az ausztrál írónőnek ez a múlt században játszódó műve családregény, a Clearyk története. Javarészt egy csodálatos ausztráliai birtokon, Droghedán játszódik. A családot az erős egyéniséggel megáldott anya tartja össze, aki mintha egész életébenegy régi szenvedélye miatt vezekelne.
Colleen McCullough regényéből a nyolcvanas években emlékezetes tévéfilmsorozat készült.

Leave Your Comment