Tövisek királya (puhatáblás) – Széthullott Birodalom trilógia 2.

2019-08-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Mark Lawrence - Tövisek királya (puhatáblás) - Széthullott Birodalom trilógia 2.

Letöltés Tövisek királya (puhatáblás) – Széthullott Birodalom trilógia 2. könyvet pdf, epub és mobi

Tövisek királya (puhatáblás) – Széthullott Birodalom trilógia 2..pdf
Tövisek királya (puhatáblás) – Széthullott Birodalom trilógia 2..epub
Tövisek királya (puhatáblás) – Széthullott Birodalom trilógia 2..mobi


  • Fumax Kft.
  • Fantasy
  • 504 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155514227
  • Cikkszám: 1033471
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Tövisek királya (puhatáblás) – Széthullott Birodalom trilógia 2.

Töltse le az ingyenes PDF Tövisek királya (puhatáblás) – Széthullott Birodalom trilógia 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tövisek királya (puhatáblás) – Széthullott Birodalom trilógia 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Tövisek királya (puhatáblás) – Széthullott Birodalom trilógia 2. (pdf, epub és mobi)

Tövisek királya (puhatáblás) – Széthullott Birodalom trilógia 2. leírása

A fiú, aki király akart lenni, megszerezte a trónt…
Csaták százai perzselik fel a földeket, amint nagyurak és kiskirályok viaskodnak a széthullott birodalom uralmáért. A galádul lemészárolt anyja és öccse megbosszulásához vezető hosszú úton Honorous Jorg Ancrath herceg kiderítette, kik állnak valójában e végtelen háború mögött. Megismerte a játszmát, és elhatározta, hogy ő fogja letarolni a táblát, bármi áron.
Húszezres hadsereg vonul Jorg vára ellen, a próféciák és a nép istenített bajnokának vezetésével. Minden becsületes ember azért fohászkodik, hogy ez a dicső lovag egyesítse a birodalmat, begyógyítva sebeit. Minden jó király tudja, hogy meg kell hajolnia a túlerő és a jövendölések előtt, ha másért nem, hogy népét és birtokát mentse. De Jorg király nem jó király.
Jorg tisztában van vele, hogy a nála sokkal erősebb ellenséget tisztességes harcban nem győzheti le. Ám a tisztességes játszma sohasem szerepelt a tervei közt.

Leave Your Comment