Törpilóta, a hős

2019-06-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Peyo - Törpilóta, a hős

Letöltés Törpilóta, a hős könyvet pdf, epub és mobi

Törpilóta, a hős.pdf
Törpilóta, a hős.epub
Törpilóta, a hős.mobi


A könyv részletei Törpilóta, a hős

Töltse le az ingyenes PDF Törpilóta, a hős fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Törpilóta, a hős PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Törpilóta, a hős (pdf, epub és mobi)

Törpilóta, a hős leírása

A kötetben 5 törpös törpénetet olvashatunk, amelyek megmutatják, hogy noha Aprajafalva különleges hely, és a törpök is különlegesek, azért nekik is akadnak gondjaik, mint nekünk, embereknek.

Van köztük olyan törp, aki repülni szeretne, mint a madarak. Szerencsére Ügyi, aki bármilyen szerkentyűt meg tud építeni, segít barátján, és így kiderülhet, hogy az álmodozó valójában hős lovag.

Akad a törpök között olyan is, aki magányos, mert nagyon nehezen talál barátot. És van olyan is, akinek a falánksága az egész falut bajba keveri.

És persze ott van Tréfi, akinek a „tréfás” ötleteit néha igazán nem könnyű elviselni…

Leave Your Comment