Torment – Kín

2019-08-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Lauren Kate - Torment - Kín

Letöltés Torment – Kín könyvet pdf, epub és mobi

Torment – Kín.pdf
Torment – Kín.epub
Torment – Kín.mobi


A könyv részletei Torment – Kín

Töltse le az ingyenes PDF Torment – Kín fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Torment – Kín PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Torment – Kín (pdf, epub és mobi)

Torment – Kín leírása

Földi pokol.
Ilyen a világ Luce számára barátja, Daniel, a bukott angyal nélkül. Egy örökkévalóságig tart, hogy egymásra találjanak, ám amikor sikerülne nekik, a fiú bejelenti, most mennie kell. Csak annyi időre, míg kézre keríti a Kitaszítottakat… azokat a halhatatlanokat, akik Luce-t meg akarják ölni. Daniel a kaliforniai sziklás tengerpart egyik iskolájában, a Shoreline-ban rejti el a lányt, ahová rendkívüli tehetségek csoportja jár: a Nefilim, bukott angyalok és emberek leszármazottai.

A Shoreline-ban Luce megtanulja, mik azok az árnyékok, és hogyan használhatja fel őket arra, hogy előző életeibe belepillantson. Mégis, minél többet tanul, annál inkább gyanítja, hogy Daniel nem avatja be mindenbe. Rejteget valamit… valami végzeteset.

Leave Your Comment