Törlesztés – avagy lapok a talonból

2019-02-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Cserhalmi Imre - Törlesztés - avagy lapok a talonból

Letöltés Törlesztés – avagy lapok a talonból könyvet pdf, epub és mobi

Törlesztés – avagy lapok a talonból.pdf
Törlesztés – avagy lapok a talonból.epub
Törlesztés – avagy lapok a talonból.mobi


  • Corvina Kiadó
  • Életrajz
  • 400 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789631365023
  • Cikkszám: 1065124
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Törlesztés – avagy lapok a talonból

Töltse le az ingyenes PDF Törlesztés – avagy lapok a talonból fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Törlesztés – avagy lapok a talonból PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Törlesztés – avagy lapok a talonból (pdf, epub és mobi)

Törlesztés – avagy lapok a talonból leírása

“Kockáztató voltam. Kockázat nélkül lehetséges nyugalom, de ritkán lehetséges győzelem. Nekem mindig nagyon kellett akarnom és csinálnom, amit csináltam, ha úgy nem ment vagy nem mehetett, inkább abbahagytam. Szenvedélyesen, vagy sehogy. Az életem széles amplitúdóval mozgott. Rájöttem, hogy igenis mindig van választási lehetőség, és csak az az ember szabad igazán, aki ezt meri felismerni és vállalni. Nekem az felelt meg, ha az elém táruló lehetőségek közül következetesen a nehezebbiket választottam. Az életem nem volt mindig jó, de mindig érdekes volt, és ez sokkal többet ér, mintha mindig csupán jó lett volna.”

Cserhalmi Imre 81 éves korában határozta el, hogy megírja élete történetét. Nem csoda, hogy a munka csaknem két évig tartott, mert volt – többek közt – gyerekszínész, gyári segédmunkás, konferanszié, könyvkritikus, főiskolai tanár, amatőr operett-karmester, laptudósító, miniszterelnöki tanácsadó, egyetemi oktató, karvezető, iskolaigazgató, tréner, főszerkesztő és színházigazgató is. Írt újságot, filmforgatókönyvet, színművet, musicalt, operalibrettót, riportkönyvet, lakott Győrött, Szegeden, Pécsett, Albertirsán és Kiskunlacházán, és természetesen Budapesten, ahol született s most is él. Rengeteg élményre és persze tanulságra is tehetett szert eseménydús, tehát konfliktusokban is gazdag, olykor szinte kalandos életében.

Leave Your Comment