Tojásbábok – Színes Ötletek 17.

2019-06-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Konczné Szekeres Erika - Tojásbábok - Színes Ötletek 17.

Letöltés Tojásbábok – Színes Ötletek 17. könyvet pdf, epub és mobi

Tojásbábok – Színes Ötletek 17..pdf
Tojásbábok – Színes Ötletek 17..epub
Tojásbábok – Színes Ötletek 17..mobi


A könyv részletei Tojásbábok – Színes Ötletek 17.

Töltse le az ingyenes PDF Tojásbábok – Színes Ötletek 17. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tojásbábok – Színes Ötletek 17. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Tojásbábok – Színes Ötletek 17. (pdf, epub és mobi)

Tojásbábok – Színes Ötletek 17. leírása

Az ember nem is gondolná, mennyi mindent lehet kezdeni egy tojással. Rendkívül sokoldalú kézműves alapanyag. Festhető, könnyen ragasztható rá papír, filc, nemez. A formája is megfelelő, és ami a legfontosabb, könnyen beszerezhető. 
A kötet telis-tele van fantáziadús, vidám ötletekkkel, amelyekből kiderül, hogy nemcsak húsvétkor érdemes tojás díszeket készítenünk. A könyvben szereplő tojásbábok kiválóan alkalmasak rá, hogy segítségükkel életre keltsük a gyermekkor varázslatos világát, vagy eljátsszuk gyermekünk kedvenc esti meséit. Ráadásul nagyon könnyű elkészíteni őket. 
Nemcsak mesebábozáshoz használhatjuk ezeket a vidám figurákat, hanem ajándékként, vagy ajándékkísérőként is adhatjuk őket gyereknapra, ballagásra, születésnapra. A bábok valódi tojások helyett hungarocell- és préselt papírtojásokból is elkészíthetők. 
A könyvet kiemelten ajánljuk óvodáknak és iskoláknak, mert a tojásbábok könnyen és gyorsan elkészíthetők, kevés alapanyag kell hozzájuk, és a kész bábok kreatívan felhasználhatók. A tojásbábok készítésével felhívhatjuk a gyerekek figyelmét arra is, hogy kézműves foglalkozások alkalmával gondoljunk a természetes alapanyagokra is.

Leave Your Comment