Titokzatos orosz gyógymódok

2019-05-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Petra Neumayer - Titokzatos orosz gyógymódok

Letöltés Titokzatos orosz gyógymódok könyvet pdf, epub és mobi

Titokzatos orosz gyógymódok.pdf
Titokzatos orosz gyógymódok.epub
Titokzatos orosz gyógymódok.mobi


A könyv részletei Titokzatos orosz gyógymódok

Töltse le az ingyenes PDF Titokzatos orosz gyógymódok fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Titokzatos orosz gyógymódok PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Titokzatos orosz gyógymódok (pdf, epub és mobi)

Titokzatos orosz gyógymódok leírása

Az orosz népi gyógymódokról legendák szólnak, hiszen gyógyítóik csodaszerű tetteket hajtanak végre; spontán gyógyulásokról, szervek felépüléséről, újra kinövő fogakról hallhatunk, és nem is sejtjük, hogy mindez számunkra is elérhető.
A szerzők bemutatják, hogy az új orosz gyógymódok a modern kvantumfizika felfedezéseire épülő információs gyógyászat elvén működnek. A könyvben szereplő gyakorlatok, technikák előzetes ismeretek nélkül is könnyen elsajátíthatók, önmagukban vagy más kezelési módszerek kiegészítéseként is hatékonyan támogatják öngyógyító erőink aktiválását.
Az orosz tudati eljárások a gyógyítás mellett alkalmazhatók:
– közvetlenül lelki síkon teremtő tevékenységre;
– saját valóságunk tudatos alakítására;
– élethelyzetek harmonizálására;
– fiatalításra és regenerálásra.

A kötethez tartozó ajándék CD két vezetett meditációt tartalmaz, melyek segítenek a gyógyító technikák elsajátításában, a gyakorlásban és öngyógyító erőink aktiválásában. Csak rajtunk múlik, mennyit tanulunk a mesterektől!

Leave Your Comment