Titkok közt

2019-08-01   |   by admin

A könyv tartalma:

Jill Mansell - Titkok közt

Letöltés Titkok közt könyvet pdf, epub és mobi

Titkok közt.pdf
Titkok közt.epub
Titkok közt.mobi


  • Lettero Kiadó
  • Romantikus
  • 304 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789639905313
  • Cikkszám: 1024165
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Titkok közt

Töltse le az ingyenes PDF Titkok közt fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Titkok közt PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Titkok közt (pdf, epub és mobi)

Titkok közt leírása

Mi van, ha másodszorra is esélyt kap első benyomást tenni?
Jill Mansell
Lara Carson okos, talpraesett és vagány nő. Tizennyolc évvel ezelőtt hirtelen elhagyta szülővárosát, és azóta sem hallott senki felőle. Most váratlanul visszatér, de nem egyedül érkezik: vele jön Gigi, a lánya, akit titokban szült meg hajdani gimnáziumi szerelmétől, Flynn Erskine-től. Pedig őszintén szerette Flynnt. Sőt talán még most is szereti
Flynn Erskine viszont a mai napig ott él, ahol született. Sikeres vállalkozó, és jóképűbb, mint valaha. Persze nem árválkodott üresen az ágya, amióta Lara elhagyta őt. Viszont fogalma sincs arról, hogy gyereke van. Amikor összetalálkozik a városba visszatérő Larával, fellángolnak benne a régi érzelmek, és udvarolni kezd a nőnek, hátha ezúttal sikeresebben alakul a kapcsolatuk.
Vajon mi történik, ha Flynn rájön Lara titkára? Mulatságos félreértések, kusza viszonyok és egy titkos örökség bőven van mit tisztázni tizennyolc év után.
Jill Mansell az egyik legnépszerűbb angol írónő. Regényeit életszerű helyzetek, csavaros történetek és humoros csattanók teszik letehetetlenné. Műveit eddig több mint 5 millió példányban adták el, stílusát a kritikusok Marian Keyes, Sophie Kinsella és Nora Roberts könyveihez hasonlítják. Magyarul megjelent kötetei: Szerepcsere, Az első az utolsó?, Újrakezdés, Szólóban, Miranda nagy tévedése, Vegyespáros.

Leave Your Comment