Titkok könyve

2019-04-03   |   by admin

A könyv tartalma:

Dynamo - Titkok könyve

Letöltés Titkok könyve könyvet pdf, epub és mobi

Titkok könyve.pdf
Titkok könyve.epub
Titkok könyve.mobi


A könyv részletei Titkok könyve

Töltse le az ingyenes PDF Titkok könyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Titkok könyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Titkok könyve (pdf, epub és mobi)

Titkok könyve leírása

Tudsz titkot tartani? Ez a könyv telis-tele van titkokkal, a szerzőjük pedig nem más, mint a világ egyik legtehetségesebb és legismertebb bűvésze: Dynamo.
Ebben a gazdagon illusztrált kötetben Dynamo megismertet téged a modern mágia káprázatos trükkjeivel. Tanuld meg, hogyan fagyaszthatod meg a vizet kézrátétellel, találhatod ki egy barátod gondolatait, reptethetsz rágógumit körbe-körbe a fejed körül, szeletelhetsz banánt anélkül, hogy hozzáérnél, tehetsz szert emberfeletti erőre… és ez még csak a kezdet!
A Titkok könyve a bűvésztanoncok mesteriskolája, ötletekben gazdag kincsestár a jövő mágusai számára, amely számtalan meglepetéssel teli, vidám órát biztosít az egész családnak.

Leave Your Comment