Thonet

2019-02-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Alexander von Vegesack - Thonet

Letöltés Thonet könyvet pdf, epub és mobi

Thonet.pdf
Thonet.epub
Thonet.mobi


A könyv részletei Thonet

Töltse le az ingyenes PDF Thonet fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Thonet PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Thonet (pdf, epub és mobi)

Thonet leírása

Egy lenyűgöző bútor lenyűgöző története. 
A Thonet székek története összefonódik a kávéházi hangulattal. Az ikonikus No. 4. a bécsi Daum kávéház számára készült, és itt találkozott először a nagyközönség a Thonet székekkel. Hamarosan a pesti Angol Királynő Szálló is rendelt belőle 400 darabot. 
Prominens pártfogók, az 1851-es londoni Világkiállítás, később a szecesszió kecsessége, amely az art deco letisztult eleganciájával párosul. 
Egy szék diadalútja a 19-20. században. Egy bútor, amely napjainkban is milliók szívét ejti rabul. 
Káprázatos illusztrációk, korabeli fényképek, eredeti plakátok és katalógusok teszik még különlegesebbé ezt a lenyűgöző kötetet. 
Nemcsak gyűjtőknek!

Leave Your Comment