Theodore Boone 2 – A gyermekrablás

2019-08-20   |   by admin

A könyv tartalma:

John Grisham  - Theodore Boone 2 - A gyermekrablás

Letöltés Theodore Boone 2 – A gyermekrablás könyvet pdf, epub és mobi

Theodore Boone 2 – A gyermekrablás.pdf
Theodore Boone 2 – A gyermekrablás.epub
Theodore Boone 2 – A gyermekrablás.mobi


  • Geopen Kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 184 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789639973343
  • Cikkszám: 1027758
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Theodore Boone 2 – A gyermekrablás

Töltse le az ingyenes PDF Theodore Boone 2 – A gyermekrablás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Theodore Boone 2 – A gyermekrablás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Theodore Boone 2 – A gyermekrablás (pdf, epub és mobi)

Theodore Boone 2 – A gyermekrablás leírása

A felnőtt jogi thriller nagymestere ifjúsági műfajban is kipróbálta magát, és sikerrel. Az első gyermekkrimijében megismert Theodore Boone, a kölyökügyvéd újra színre lép, és A gyermekrablás című történetben ismét bizonyítja csavaros észjárását, jogi képzettségét.
Az izgalmas letehetetlen kalandokról szóló regények a tizenéveseknek készültek hiszen hő‘sük maga is 13 éves kamasz de a felnő‘tt olvasó számára is felhő‘tlen szórakozást nyújtanak. A hús-vér elevenségű Theo olyan sikeres karakterré nő‘tte ki magát hogy együtt emlegetik világhíres irodalmi elő‘deivel Nancy Drew-val és Harry Potterrel.
Az éjszaka közepén a nyolcadikos April eltűnik a hálószobájából. Mindenki tudja hogy egyedül legjobb barátja Theodore Boone tudhatja hol keressék. A kisváros lakói között eluralkodik a pánik a rendő‘rségi nyomozás zsákutcába kerül. Megint Theónak kell bevetnie jogi ismereteit csavros észjárását hogy kiderítse az igazságot és megmentse Aprilt ha még lehetséges.
A Theodore Boone a kölyökügyvéd című regényben megszeretett vérprofi kamasz izgalmas kalandja ebbena letehetetlen történetben folytatódik.

Leave Your Comment