The summer I turned pretty

2019-08-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Jenny Han - The summer I turned pretty

Letöltés The summer I turned pretty könyvet pdf, epub és mobi

The summer I turned pretty.pdf
The summer I turned pretty.epub
The summer I turned pretty.mobi


A könyv részletei The summer I turned pretty

Töltse le az ingyenes PDF The summer I turned pretty fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A The summer I turned pretty PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés The summer I turned pretty (pdf, epub és mobi)

The summer I turned pretty leírása

Ahogy beköszönt a nyár, Belly maga mögött hagyja az iskolai életét, és Cousins Beachre menekül. Oda, ahol élete minden eddigi nyarát töltötte.
A nyaralóban nem egyszerűen otthon érzi magát, de a számára legkedvesebb emberek veszik körül: Susannah, édesanyja legjobb barátnője a fiaival, Conraddal és Jeremiah-val.
Belly azóta üldözi a szerelmével Conradot, amióta az eszét tudja, és mindennél jobban reménykedik abban, hogy ez a nyár más lesz, mint a többi.
Bár megjelenik egy új srác, Cam, aki egy kicsit elvonja a figyelmét, és Conrad testvére, Jeremiah is sóvárgó pillantásokat vet rá, Belly szíve már Conradé.
Vajon a fiú is neki szánja az övét? Tényleg olyan nyár áll előttük, amely mindent megváltoztat?

Leave Your Comment