The Sugar Cane Killer – A cukornádgyilkosság – CD melléklettel

2019-06-14   |   by admin

A könyv tartalma:

C. J. Niemitz - The Sugar Cane Killer - A cukornádgyilkosság - CD melléklettel

Letöltés The Sugar Cane Killer – A cukornádgyilkosság – CD melléklettel könyvet pdf, epub és mobi

The Sugar Cane Killer – A cukornádgyilkosság – CD melléklettel.pdf
The Sugar Cane Killer – A cukornádgyilkosság – CD melléklettel.epub
The Sugar Cane Killer – A cukornádgyilkosság – CD melléklettel.mobi


A könyv részletei The Sugar Cane Killer – A cukornádgyilkosság – CD melléklettel

Töltse le az ingyenes PDF The Sugar Cane Killer – A cukornádgyilkosság – CD melléklettel fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A The Sugar Cane Killer – A cukornádgyilkosság – CD melléklettel PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés The Sugar Cane Killer – A cukornádgyilkosság – CD melléklettel (pdf, epub és mobi)

The Sugar Cane Killer – A cukornádgyilkosság – CD melléklettel leírása

Bobby Rudd nyomozó hazatérése gyermekkora kedves helyszínére, a floridai Clewistonba egyfajta menekülés. Távol kerülni Los Angelestől és nem mellékesen a bűn világától is. A fülledt kisváros azonban nem csupán cukornádültetvényeknek ad otthont, a mocsaras, alligátoroktól hemzsegő vidék és a magasba nyúló nádas gyilkost is rejteget. Legalábbis a vízbe fojtott Matt Dawson holtteste mindenképpen erre utal. Rudd nyomozónak nincs más választása, mint újra elővenni jelvényét és a gyilkos nyomába eredni.

A színes képekkel illusztrált detektívtörténet sok országismereti információn kívül az olvasó számára ismeretlen szavak angol nyelvű magyarázatát és egy rövid angol-magyar szószedetet is tartalmaz fonetikus átírással. Az egyes fejezetek rejtvényekkel és szövegértési feladatokkal egészülnek ki. A mellékelt mp3-CD-nek köszönhetően anyanyelvű beszélő tolmácsolásában is élvezheti a detektívtörténet teljes szövegét.

Az izgalmas és szórakoztató angol nyelvű tanulókrimi-sorozat haladó szintű (B1/B2) nyelvtudással rendelkező olvasóknak ajánlott. A sorozat történeteinek középpontjában Bobby Rudd nyomozó áll, aki a nyugalmas élet reményében költözik vissza Los Angelesből Floridába, ám az élete itt sem mentes a bűnügyektől.

Leave Your Comment