The Shadow Throne – Az Árnytrón

2019-04-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Jennifer A. Nielsen - The Shadow Throne - Az Árnytrón

Letöltés The Shadow Throne – Az Árnytrón könyvet pdf, epub és mobi

The Shadow Throne – Az Árnytrón.pdf
The Shadow Throne – Az Árnytrón.epub
The Shadow Throne – Az Árnytrón.mobi


A könyv részletei The Shadow Throne – Az Árnytrón

Töltse le az ingyenes PDF The Shadow Throne – Az Árnytrón fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A The Shadow Throne – Az Árnytrón PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés The Shadow Throne – Az Árnytrón (pdf, epub és mobi)

The Shadow Throne – Az Árnytrón leírása

A háború elérte Carthyát. Az ország minden ajtaján és ablakán bekopogtat. És mikor Jaron megtudja, hogy Vargan király, Avenia uralkodója, elrabolta Imogent, hogy térdre kényszerítse Carthyát, az ifjú király tisztában van vele, hogy az ő feladata, hogy vakmerő mentőakcióba fogjon. Ám minden, ami rosszul sülhet el, az úgy is történik.
Barátai szétszóródtak Carthyában és a környező országokban. Utolsó, kétségbeesett próbálkozásként, hogy megóvja országát a pusztító erejű veszteségtől, Jaron elindul talán utolsó útjára, hogy megmentsen mindent és mindenkit, akit csak szeret. Ám még pengeéles esze sem elég ahhoz, hogy megmeneküljön a hatalmas veszély elől, ami őt és országát fenyegeti. Vajon útközben elveszti azt, ami a legfontosabb? És a végén vajon ki fog Carthya trónján ülni?

Leave Your Comment