The Secret Circle – A Titkos Kör 2.

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Lisa Jane Smith - The Secret Circle - A Titkos Kör 2.

Letöltés The Secret Circle – A Titkos Kör 2. könyvet pdf, epub és mobi

The Secret Circle – A Titkos Kör 2..pdf
The Secret Circle – A Titkos Kör 2..epub
The Secret Circle – A Titkos Kör 2..mobi


A könyv részletei The Secret Circle – A Titkos Kör 2.

Töltse le az ingyenes PDF The Secret Circle – A Titkos Kör 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A The Secret Circle – A Titkos Kör 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés The Secret Circle – A Titkos Kör 2. (pdf, epub és mobi)

The Secret Circle – A Titkos Kör 2. leírása

Cassie az iskola legmenőbb, legizgalmasabb klikkjében találja magát, és megrészegíti frissen felfedezett ereje, ami ugyanolyan veszélyes, amilyen ellenállhatatlan.
A Kör két tagja közti viszályban, hogy mire használják titokzatos képességeiket, Cassie egyikük párjához, Adamhez fordul – és saját veszedelmes szerelme foglyává válik.
A varázslatos románc ígéretétől megbabonázott Cassie meghódítja Adam szívét, ám felborítja az erő kényes egyensúlyát, és a szenvedélyek váratlan viharát szabadítja el.
Elkerülhetik, hogy mindannyiukat feleméssze a jó, a gonosz és a tiltott szerelem baljós küzdelme?

Leave Your Comment