The secret circle – A Titkos Kör 1.

2019-03-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Lisa Jane Smith - The secret circle - A Titkos Kör 1.

Letöltés The secret circle – A Titkos Kör 1. könyvet pdf, epub és mobi

The secret circle – A Titkos Kör 1..pdf
The secret circle – A Titkos Kör 1..epub
The secret circle – A Titkos Kör 1..mobi


A könyv részletei The secret circle – A Titkos Kör 1.

Töltse le az ingyenes PDF The secret circle – A Titkos Kör 1. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A The secret circle – A Titkos Kör 1. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés The secret circle – A Titkos Kör 1. (pdf, epub és mobi)

The secret circle – A Titkos Kör 1. leírása

Cassie visszasírja régi életét, miután kénytelen volt a napfényes Kaliforniából a borongós New Englandbe költözni. Ugyanakkor furcsa kötődést érez egy csapat ijesztő kamaszhoz, akik az iskoláját uralják. Beavatást nyer a New Salemet évszázadok ót uraló boszorkányok rendjébe, bekerül a Titkos Körbe, amely egyszerre jelent mámorító izgalmat és halálos veszélyt.
Ám amikor beleszeret a titokzatos és érdekes Adambe, Cassie-nek dönteni kell, hogy ellenáll-e a kísértésnek, vagy szembeszáll a sötét erőkkel, hogy megkapja, amit akar – még ha ez azt is jelenti, hogy elég egyetlen rossz döntés, és utolérheti a vég.

Leave Your Comment