The Redemption of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a megváltás – Keménytábla – (Véletlen 2.)

2019-08-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Jessica Sorensen - The Redemption of Callie & Kayden - Callie, Kayden és a megváltás - Keménytábla - (Véletlen 2.)

Letöltés The Redemption of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a megváltás – Keménytábla – (Véletlen 2.) könyvet pdf, epub és mobi

The Redemption of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a megváltás – Keménytábla – (Véletlen 2.).pdf
The Redemption of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a megváltás – Keménytábla – (Véletlen 2.).epub
The Redemption of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a megváltás – Keménytábla – (Véletlen 2.).mobi


A könyv részletei The Redemption of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a megváltás – Keménytábla – (Véletlen 2.)

Töltse le az ingyenes PDF The Redemption of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a megváltás – Keménytábla – (Véletlen 2.) fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A The Redemption of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a megváltás – Keménytábla – (Véletlen 2.) PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés The Redemption of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a megváltás – Keménytábla – (Véletlen 2.) (pdf, epub és mobi)

The Redemption of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a megváltás – Keménytábla – (Véletlen 2.) leírása

A sötét titok, amit Kayden hosszú évek óta rejtegetett, végül csak napvilágra került. Ám az még ennél is rosszabb, hogy a fiút súlyos testi sértéssel vádolják. Egyedül az óvhatná meg a becsületét, ha Callie elárulná az igazat Kayden viszont soha nem kérné ezt tőle. Inkább hajlandó megtenni bármit, hogy megvédje őt még akkor is, ha emiatt le kell mondania az egyetlen lányról, akit valaha szeretett. Callie tudja, hogy Kaydenen ismét eluralkodnak a démonai, és kétségbeesetten szeretné megmenteni. Ám ehhez szembe kell néznie legsúlyosabb félelmével, és el kell árulnia legfájdalmasabb titkait. A csönd megtörésének puszta gondolata is rémisztő de nem annyira, mint az a fenyegetés, hogy örökre elveszítheti Kaydent. A szíve mélyén Callie tudja, hogy eljött az idő: el kell felejteniük a múlt fájdalmát. Barátai, Seth és Luke segítségével tervet sző, hogy megmutassa Kaydennek, milyen életük lehetne együtt. De vajon meg tudja győzni, hogy új életet kezdjenek vagy már késő??

Leave Your Comment