The Nightmare Dilemma – A Rémálom-dilemma

2019-02-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Mindee Arnett - The Nightmare Dilemma - A Rémálom-dilemma

Letöltés The Nightmare Dilemma – A Rémálom-dilemma könyvet pdf, epub és mobi

The Nightmare Dilemma – A Rémálom-dilemma.pdf
The Nightmare Dilemma – A Rémálom-dilemma.epub
The Nightmare Dilemma – A Rémálom-dilemma.mobi


A könyv részletei The Nightmare Dilemma – A Rémálom-dilemma

Töltse le az ingyenes PDF The Nightmare Dilemma – A Rémálom-dilemma fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A The Nightmare Dilemma – A Rémálom-dilemma PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés The Nightmare Dilemma – A Rémálom-dilemma (pdf, epub és mobi)

The Nightmare Dilemma – A Rémálom-dilemma leírása

Porka Evergím talán meg tudja jósolni a jövőt szerelme, Eli Booker álmai által, de ettől az élete távolról sem lesz egyszerű. Mikor egyik sellő barátnőjét gonosz támadás éri, és halálos sérülésekkel magára hagyják, ráadásul az iskola tréfamesterét, Lance Rathbone-t vádolják a bűnténnyel, Porka ugyanúgy megdöbben, mint mindenki más. Lance-nak szüksége van Porkára, hogy az igazi támadót megtalálva bizonyítsa az ártatlanságát, de a kérését nem olyan könnyű teljesíteni. Eli álmai sem segítenek: inkább rémálmok, mint jóslatok.

Hogy még rosszabb legyen a helyzet, Porka ex-barátját éppen felmentik az összeesküvés vádja alól, és mikor újra feltűnik az iskolában, Porkába bevillan, miért zúgott bele annak idején. A Mágusok Szenátusának szüksége van Porkára, hogy Paul közelébe kerüljön, és feltárja valódi motivációját. De ez a parancs dühíti Elit, aki már maga is kampányt indított Porka szívéért.

Porka mindkét ügyet magára vállalja, és hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nagyobb szabású dologgal állnak összefüggésben. Komoly baj van Eli álmaival is, a jelek sötétebb tervekre vallanak, mint amit hőseink valaha képzelni tudtak volna.

Leave Your Comment