The Matchmaker’s Replacement – A randiguru szárnysegéde – Szárnysegéd Bt. 2.

2019-06-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Rachel Van Dyken - The Matchmaker’s Replacement  - A randiguru szárnysegéde - Szárnysegéd Bt. 2.

Letöltés The Matchmaker’s Replacement – A randiguru szárnysegéde – Szárnysegéd Bt. 2. könyvet pdf, epub és mobi

The Matchmaker’s Replacement – A randiguru szárnysegéde – Szárnysegéd Bt. 2..pdf
The Matchmaker’s Replacement – A randiguru szárnysegéde – Szárnysegéd Bt. 2..epub
The Matchmaker’s Replacement – A randiguru szárnysegéde – Szárnysegéd Bt. 2..mobi


A könyv részletei The Matchmaker’s Replacement – A randiguru szárnysegéde – Szárnysegéd Bt. 2.

Töltse le az ingyenes PDF The Matchmaker’s Replacement – A randiguru szárnysegéde – Szárnysegéd Bt. 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A The Matchmaker’s Replacement – A randiguru szárnysegéde – Szárnysegéd Bt. 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés The Matchmaker’s Replacement – A randiguru szárnysegéde – Szárnysegéd Bt. 2. (pdf, epub és mobi)

The Matchmaker’s Replacement – A randiguru szárnysegéde – Szárnysegéd Bt. 2. leírása

A Szárnysegéd Bt. kettes számú szabálya: Soha ne mutasd ki, mennyire akarod a másikat!

Lex utálja Gabyt. Gaby utálja Lexet. Legalább kölcsönös az érzés, nem? Lex nem tehet mást, igyekszik túlélni azokat a heteket, amikor kiképezi Gabyt a Szárnysegéd Bt. munkatársává, és kész. Igen ám, de miután elkezdenek együtt dolgozni, majd’ szétveti őket a szexuális feszültség. Lex nem tudja eldönteni, hogy megfojtsa a lányt, vagy inkább felrakja a legközelebbi strapabíró asztalra.

Gabynak van egy titka. Egy olyan dolog, amit nemcsak a legjobb barátja, de az ellensége elől is titkol. A határok lassan elmosódnak. Lex egyre kevésbé az a gazfickó, akinek Gaby tartotta, és… kezd valami egészen mássá alakulni az, ami köztük van. Gaby mindig is utálta, hogy kicsit vonzódik Lexhez – egyetlen informatikus hallgatónak sem szabadna ilyen jó testének lennie, és ilyen jól kinéznie szemüvegben –, főleg mert „Lex Luthor” egy gonosz nőfaló. Veszélyes. Gabynak távol kellene tartania magát tőle. Nagyon-nagyon távol… De hát mindig is vonzotta a veszély.

Mi van, ha kezdesz beleesni az ellenségedbe?

Leave Your Comment