The Iron King – Vaskirály – kemény kötés

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Julie Kagawa - The Iron King - Vaskirály - kemény kötés

Letöltés The Iron King – Vaskirály – kemény kötés könyvet pdf, epub és mobi

The Iron King – Vaskirály – kemény kötés.pdf
The Iron King – Vaskirály – kemény kötés.epub
The Iron King – Vaskirály – kemény kötés.mobi


A könyv részletei The Iron King – Vaskirály – kemény kötés

Töltse le az ingyenes PDF The Iron King – Vaskirály – kemény kötés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A The Iron King – Vaskirály – kemény kötés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés The Iron King – Vaskirály – kemény kötés (pdf, epub és mobi)

The Iron King – Vaskirály – kemény kötés leírása

Meghan Chase-re titkokkal teli sors vár – olyan, amit még kigondolni sem tudott volna.

Valami furcsa mindig volt Meghan életében; már hatéves kora óta, amikor édesapja eltűnt a szemel elől. Az iskolában sem tudott teljesen beilleszkedni… és otthon sem.

Amikor egy gyanús idegen kezdi távolról figyelni, és tréfakedvelő legjobb barátja egyszeriben a védelmezőjévé válik, Meghan érzi, hogy minden meg fog változni, amit csak ismer.

De a valóságot álmában sem tudta volna elképzelni – hogy ő egy mesebeli Tündérkirály lánya, és egyben tehetetlen báb egy öldöklő háborúban. De idővel kiderül, mire hajlandó azért, hogy megmentsen valakit, akit szeret, vagy hogy útját állja egy rejtelmes gonosznak, akivel egyetlen tündér sem mer szembenézni… és hogy megtalálja-e a szerelmet egy ifjú herceggel, aki szívesebben látná őt holtan, semhogy közel engedje jeges szívéhez.

Leave Your Comment