The Iron Daughter – Vashercegnő – kemény kötés

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Julie Kagawa - The Iron Daughter - Vashercegnő - kemény kötés

Letöltés The Iron Daughter – Vashercegnő – kemény kötés könyvet pdf, epub és mobi

The Iron Daughter – Vashercegnő – kemény kötés.pdf
The Iron Daughter – Vashercegnő – kemény kötés.epub
The Iron Daughter – Vashercegnő – kemény kötés.mobi


A könyv részletei The Iron Daughter – Vashercegnő – kemény kötés

Töltse le az ingyenes PDF The Iron Daughter – Vashercegnő – kemény kötés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A The Iron Daughter – Vashercegnő – kemény kötés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés The Iron Daughter – Vashercegnő – kemény kötés (pdf, epub és mobi)

The Iron Daughter – Vashercegnő – kemény kötés leírása

Meghan sosem találta a helyét a világban. Azt hitte, a Téli Udvar hercege szereti, ám ő elhagyta, és Meghan most a Téltündérkirálynő foglya. A nyár és a Tél háborújának közepette Meghan tudja, hogy a valódi veszélyt a Vastündérek jelentik – azok a vasból született lények, akiket csak ő és a távol lévő herceg látott. Azonban senki sem hisz neki.
Ami még rosszabb, Meghan tündérereje eltűnt. Csak a saját eszére hagyatkozva kell boldogulnia Tündérföldön, ahol bárkiben megbízni ostobaság, egy árulóban halálos hiba. De hiába válik végül Meghan maga is vaskeménnyé, mégsem szűnik emberszívében a vágyakozó suttogás.

Leave Your Comment