The False prince – A hamis herceg

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Jennifer A. Nielsen - The False prince - A hamis herceg

Letöltés The False prince – A hamis herceg könyvet pdf, epub és mobi

The False prince – A hamis herceg.pdf
The False prince – A hamis herceg.epub
The False prince – A hamis herceg.mobi


A könyv részletei The False prince – A hamis herceg

Töltse le az ingyenes PDF The False prince – A hamis herceg fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A The False prince – A hamis herceg PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés The False prince – A hamis herceg (pdf, epub és mobi)

The False prince – A hamis herceg leírása

Egy merész terv borzalmas útra és az árulás szélére sodor egy árva fiút.
Carthya királysága polgárháború szélén áll. Hogy egyesítse a széthúzó népet, Conner, egy nemesember a királyi udvarból, ravasz tervet eszel ki: kitanít egy árva fiút, hogyan adja ki magát a király rég elveszett fiának, és bábhercegként trónra ülteti.
Négy árva verseng a szerepért, köztük a makacs Sage-dzsel. Sage tudja, hogy Conner szándékai nem éppen nemesek, de mivel saját élete is cérnaszálon függ, nem tehet sokat el kell érnie, hogy Conner őt válassza, vagy nem kerül ki élve a kalandból.
Ahogy Sage az omladozó árvaházból Conner bámulatos birtokára kerül, egyre több hazugságra és árulásra derül fény, mígnem végül az igazság is kiderül, ami Conner minden tervénél veszélyesebbnek bizonyulhat.
Hihetetlen kaland tele veszéllyel, izgalommal és hazugsággal, ami az utolsó oldalig lábujjhegyen tartja az olvasót.

Leave Your Comment