The Deal – Az üzlet – (Off-Campus 1.)

2019-08-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Elle Kennedy - The Deal - Az üzlet - (Off-Campus 1.)

Letöltés The Deal – Az üzlet – (Off-Campus 1.) könyvet pdf, epub és mobi

The Deal – Az üzlet – (Off-Campus 1.).pdf
The Deal – Az üzlet – (Off-Campus 1.).epub
The Deal – Az üzlet – (Off-Campus 1.).mobi


A könyv részletei The Deal – Az üzlet – (Off-Campus 1.)

Töltse le az ingyenes PDF The Deal – Az üzlet – (Off-Campus 1.) fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A The Deal – Az üzlet – (Off-Campus 1.) PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés The Deal – Az üzlet – (Off-Campus 1.) (pdf, epub és mobi)

The Deal – Az üzlet – (Off-Campus 1.) leírása

A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…

Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.

…ami jobban sül el, mint remélte.

Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.

Leave Your Comment