The Belles – A szépség ára

2019-02-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Dhonielle Clayton - The Belles - A szépség ára

Letöltés The Belles – A szépség ára könyvet pdf, epub és mobi

The Belles – A szépség ára.pdf
The Belles – A szépség ára.epub
The Belles – A szépség ára.mobi


  • Maxim Könyvkiadó
  • Ifjúsági
  • 464 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632619811
  • Cikkszám: 1068378
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei The Belles – A szépség ára

Töltse le az ingyenes PDF The Belles – A szépség ára fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A The Belles – A szépség ára PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés The Belles – A szépség ára (pdf, epub és mobi)

The Belles – A szépség ára leírása

Légy üdvözölve egy szenvedéllyel és varázslattal teli világban, ahol a szépség hatalom!
Camellia Beauregard különleges lány: Belle. Orléans fényűző világában a Belle-lányokat köztisztelet övezi, mert ők irányítják a szépséget, a szépség pedig olyan érték, amit mindenki a legjobban kíván. Orléans-ban az emberek szürkének születnek, csúnyának, átkozottnak, és csak egy Belle-lány tehetsége, segítsége révén képesek megszépülni.
Camellia számára azonban nem elég csak Belle-nek lenni. Arra vágyik, hogy ő legyen a kegyelt, akit Orléans királynője kiválaszt, hogy velük éljen a királyi palotában, és a királyi család és az udvar legmagasabb rangú személyeinek szépségéről gondoskodjon.
Ám amint Camellia és Belle-nővérei megérkeznek az udvarba, nyilvánvalóvá válik, hogy kegyeltnek lenni nem mindig olyan, amilyennek képzelte. A palota aranyozott falai sötét titkokat rejtenek, és a lány hamar rájön, hogy ereje sokkal nagyobb – és halálosabb -, mint valaha is képzelte volna. 
Amikor a királynő megkéri, hogy képességét használva mentse meg gyengélkedő lánya, a hercegnő életét, Camellia lehetetlen döntésre kényszerül: ha visszautasítja a királynőt, megvédi önmagát és Belle-nővéreit, azonban ha engedelmeskedik, az egész világot megváltoztatja.
Ez a varázslat ugyanis tiltott… és nem véletlenül.

Leave Your Comment