Testbeszéd – Hasznos tudás mindenkinek 30 percben

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Monika Matschnig - Testbeszéd - Hasznos tudás mindenkinek 30 percben

Letöltés Testbeszéd – Hasznos tudás mindenkinek 30 percben könyvet pdf, epub és mobi

Testbeszéd – Hasznos tudás mindenkinek 30 percben.pdf
Testbeszéd – Hasznos tudás mindenkinek 30 percben.epub
Testbeszéd – Hasznos tudás mindenkinek 30 percben.mobi


A könyv részletei Testbeszéd – Hasznos tudás mindenkinek 30 percben

Töltse le az ingyenes PDF Testbeszéd – Hasznos tudás mindenkinek 30 percben fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Testbeszéd – Hasznos tudás mindenkinek 30 percben PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Testbeszéd – Hasznos tudás mindenkinek 30 percben (pdf, epub és mobi)

Testbeszéd – Hasznos tudás mindenkinek 30 percben leírása

Hasznos tudás mindenkinek 30 percben című sorozatunk kötetei rövid idő alatt, egy lélegzetvétellel elolvashatók, s kiválóan kamatoztatható ismereteket nyújtanak olyan, elsősorban a munka világában kiemelt jelentőséggel bíró területeken, mint a kommunikáció, a karrier és az önsegítés. 21. századi, modern életvitelünk elengedhetetlen része az ezeken a területeken való tájékozottság.
A könnyen áttekinthető, olvasmányos, informatív és kompakt kivitelű kötetek segítségével nem szükséges sok időt és energiát áldoznunk arra, hogy olyan hasznos tudásra tegyünk szert, amely által a munkahelyünkön sikeresebbek, személyes kapcsolatainkban pedig boldogabbak lehetünk.
Az eredetileg német nyelven írt sorozat köteteiből világszerte több mint 5 millió példány kelt el.
Az önfejlesztő sorozat első két kötete a testbeszéd és a siker témája köré épül, és hasznos tanácsokat ad annak könnyebb megértéséhez.

Leave Your Comment