Tervezz a fénnyel! – Képes utazás a vakuk világába

2019-05-17   |   by admin

A könyv tartalma:

Joe McNally - Tervezz a fénnyel! - Képes utazás a vakuk világába

Letöltés Tervezz a fénnyel! – Képes utazás a vakuk világába könyvet pdf, epub és mobi

Tervezz a fénnyel! – Képes utazás a vakuk világába.pdf
Tervezz a fénnyel! – Képes utazás a vakuk világába.epub
Tervezz a fénnyel! – Képes utazás a vakuk világába.mobi


  • Perfact-Pro Kft.
  • Hobbi, szabadidő
  • 420 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789639929296
  • Cikkszám: 1033021
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Tervezz a fénnyel! – Képes utazás a vakuk világába

Töltse le az ingyenes PDF Tervezz a fénnyel! – Képes utazás a vakuk világába fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tervezz a fénnyel! – Képes utazás a vakuk világába PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Tervezz a fénnyel! – Képes utazás a vakuk világába (pdf, epub és mobi)

Tervezz a fénnyel! – Képes utazás a vakuk világába leírása

Joe MacNally immár 35 éve mesél történeteket képek közvetítésével. Drámai, finom, energikus, tréfás, megrendítő, titokzatos képei változatosak – ugyannyira, ahogy alkotójuk hozzáállása a megvalósításukhoz. A könyvben Joe beenged a kulisszák mögé, és tucatnyi képen szemlélteti a megvilágítás technikáját. És ami igazán különlegessé teszi ezt a könyvet: azt is bemutatja, hogyan képes a fény adott képet befolyásolni. A “Tervezz a fénnyel!” megismertet az alapvető világítási technikákkal, fényformákkal, a vaku-világítástechnikai módszerekkel – mint a nagy sebességű szinkronizáció vagy a legújabb rádiós vakukioldók -, mindezt nagy és rendszervakukat is használva. Joe bemutatja a fotózás során általa készített képeket, amelyekből a végső kép kialakult, a werkfotókat, valamint azokat a részletes vázlatokat, amelyekből megtudhatók a beállítások és a fények elhelyezése.

Joe McNally nemzetközileg elismert amerikai fotós, hosszú ideje fotós újságíró és bestseller író. Díjnyertes munkái rengeteg magazinban jelentek meg, és könyvei között szerepel a “Kapd El a Pillanatot” és “A Nagy Villanás”.

Leave Your Comment