Tengernyi vér

2019-03-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Darren Shan - Tengernyi vér

Letöltés Tengernyi vér könyvet pdf, epub és mobi

Tengernyi vér.pdf
Tengernyi vér.epub
Tengernyi vér.mobi


A könyv részletei Tengernyi vér

Töltse le az ingyenes PDF Tengernyi vér fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tengernyi vér PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Tengernyi vér (pdf, epub és mobi)

Tengernyi vér leírása

Larten Crepsley és barátja, Wester Flack a vámpírkölykök csapatához csatlakoznak, miután elválnak mesterüktől, Sebától.  A fiatal vámpírok vadak, nem sokra becsülik az emberi életet, és hajszolják az élvezeteket.
A kölykök számára minden egyszerű, ám Lartennak soha semmi nem volt az. Sorsának sötét ösvényei egészen távol vezetik őt a Vámpírok Hegyétől és a vámpírszabályoktól. Az otthonától távol, egyedül és betegen kell eldöntenie, milyen vámpírrá szeretne válni: kitart-e mester elvei mellett, vagy elsüllyed a tengernyi vérben…

Leave Your Comment