Télre tavasz

2019-08-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Gary Chapman  - Télre tavasz

Letöltés Télre tavasz könyvet pdf, epub és mobi

Télre tavasz.pdf
Télre tavasz.epub
Télre tavasz.mobi


A könyv részletei Télre tavasz

Töltse le az ingyenes PDF Télre tavasz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Télre tavasz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Télre tavasz (pdf, epub és mobi)

Télre tavasz leírása

Brad és Ashley számára hamar véget értek a mézeshetek. A házasságuk szinte alig kezdődött el, és máris külön utakon járnak. Amikor Brad a kocsma előtt egy gazdátlan kiskutyát talál, úgy véli, talán ez a gyámolításra szoruló állatkölyök közelebb vihetné őket egymáshoz újdonsült feleségével. De a fiatal pincérnőnek elege van. Barátnője, Jessica igyekszik lelket önteni belé, de maga se találja helyét a világban.
Egy este könyörtelen jégvihar csap le a városkára, a házak sötétségbe borulnak, felhangzik a tűzoltók és a mentők szirénája…
A tavasz ígérete szinte karnyújtásnyira van – de előbb mindenkinek meg kell birkóznia a télnek ezzel az utolsó támadásával Öbölmélyén!

Leave Your Comment