Tégla

2019-07-24   |   by admin

A könyv tartalma:

Jeff Abbott - Tégla

Letöltés Tégla könyvet pdf, epub és mobi

Tégla.pdf
Tégla.epub
Tégla.mobi


  • Jaffa Kiadó Kft.
  • Thriller
  • 360 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155492020
  • Cikkszám: 1009629
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Tégla

Töltse le az ingyenes PDF Tégla fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tégla PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Tégla (pdf, epub és mobi)

Tégla leírása

Az Adrenalin, a Végjáték és a Bukás után JEFF ABBOTT újabb szédítő iramú regénnyel folytatja a Sam Capra-sorozatot.
Steve-et, Sam barátját hidegvérrel meggyilkolják a bárja előtt egy esőáztatta miami utcán. A volt CIA ügynök megfogadja, hogy bosszút áll, de nincsen könnyű dolga. Egyetlen nyomon tud elindulni: meg kell találnia azt a titokzatos és gyönyörű nőt, akit Steve a védelmébe vett, és akiért feláldozta az életét. A szövevényes szálak a Varela családhoz, Miami legbefolyásosabb és legkegyetlenebb bűnszervezetéhez vezetnek. Samnek nem marad más választása, be kell épülnie a maffiába, ám arra még ő sincs felkészülve, hogy milyen borzalmas titkokat rejt Varela család múltja
Az egyik legjobb sorozat a thriller műfajban. Az első oldaltól kezdve beszippant Associated Press
A Thriller Award-nyertes Abbott Shakespeare Lear király című művéből merített ihletet ()A szerző biztos kézzel adagolja a Sam múltjával kapcsolatos információkat, a szövevényes cselekményt ízlésesen fűszerezi némi románccal. Sam Caprát korunk hősévé avatja. Publishers Weekly (Starred Review)
Fordulatos történet, akció akció hátán. Igazi hullámvasút. USA Today
JEFF ABBOTT számos díjat nyert regényeivel. A texasi születésű thrilleríró történelem és irodalom szakon diplomázott, majd a reklámszakmában dolgozott. Jelenleg Austinban él feleségével és két fiával. A Tégla a világszerte milliós példányszámban eladott Sam Capra-sorozat negyedik része.

Leave Your Comment