Tantra – A lélekhez a szexualitáson keresztül

2019-04-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Osho - Tantra - A lélekhez a szexualitáson keresztül

Letöltés Tantra – A lélekhez a szexualitáson keresztül könyvet pdf, epub és mobi

Tantra – A lélekhez a szexualitáson keresztül.pdf
Tantra – A lélekhez a szexualitáson keresztül.epub
Tantra – A lélekhez a szexualitáson keresztül.mobi


  • Édesvíz Kiadó
  • Pszichológia
  • 378 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789635296491
  • Cikkszám: 1063429
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Tantra – A lélekhez a szexualitáson keresztül

Töltse le az ingyenes PDF Tantra – A lélekhez a szexualitáson keresztül fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tantra – A lélekhez a szexualitáson keresztül PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Tantra – A lélekhez a szexualitáson keresztül (pdf, epub és mobi)

Tantra – A lélekhez a szexualitáson keresztül leírása

Miért van szükségünk szexre? Osho szerint azért, mert az orgazmus másodperceiben egyedülálló dolgot tapasztalunk. Egónk teljesen kiold, és néhány időtlen másodpercig egy magasabb tudatállapotba kerülünk. A szextől feltöltődünk életenergiával, s a magasabb dimenziókban töltött idő olyan elsöprő élményt nyújt, hogy újra és újra meg akarjuk tapasztalni.

Osho Tantra című könyvében a szex lélektani és spirituális dimenzióiba invitálja az olvasót, megmutatja a szex ártatlan és minden bűntudattól, illetve elfojtástól mentes megélésének lehetőségét. Egy utat, amire bárki szabadon ráléphet.

Osho arra ösztönöz, tanuljuk meg átélni, megérteni és meghaladni a szex megszokott szintjeit, mert így fantasztikus kapuk nyílhatnak meg előttünk. A tantra azonban nem csak szex, azon jóval túlmutat. A férfi-női energiák helyes használatáról szól, aminek segítségével bármikor és bármilyen hosszan jelen lehetünk abban a dimenzióban, ahol újrateremthetjük és megújíthatjuk önmagunkat.

Misztikusan hangzik? Pedig csupán gyakorlat kérdése, hogy ebbe az egótlan, teremtő állapotba ne csak szexuális élményeken keresztül, hanem tudatunk irányításával is eljuthassunk. A Tantra ebben segít. Éld át és használd a férfi és női energiáidat!

Leave Your Comment