Táncvarázs

2019-08-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Tavi Kata - Táncvarázs

Letöltés Táncvarázs könyvet pdf, epub és mobi

Táncvarázs.pdf
Táncvarázs.epub
Táncvarázs.mobi


A könyv részletei Táncvarázs

Töltse le az ingyenes PDF Táncvarázs fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Táncvarázs PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Táncvarázs (pdf, epub és mobi)

Táncvarázs leírása

Lilla és Krisztián egy párként kezdi a tizenegyedik évfolyamot a Duna-parti Gimnáziumban. A két szerelmes mindent megtesz, hogy semmi se rontsa el a boldogságukat, de mintha a szülők összeesküdtek volna ellenük, és amikor nem ők gördítenek akadályokat az útjukba, a baráti társaságban akad valami baj. 
Vajon képes lesz Krisztián elviselni Lilla és Márk szoros barátságát?Sikerül Lillának megfejtenie Ákos furcsa viselkedését?

Lilla az idei évben még komolyabban veszi a táncórákat, mert nagy a tét az év végi vizsgán. Most végképp kiderül, tényleg neki teremtették-e a színpadot. Krisztián pedig kosarasként olyan lehetőséget kap, amire nem is számított.
Hogyan alakul Jázmin és Kristóf felettébb zűrös kapcsolata?Kibe szerelmes Gréta? És miért érzi Flóra egyedül magát?

Leave Your Comment