Talán mindörökké

2019-05-23   |   by admin

A könyv tartalma:

Cornelie C. G.  - Talán mindörökké

Letöltés Talán mindörökké könyvet pdf, epub és mobi

Talán mindörökké.pdf
Talán mindörökké.epub
Talán mindörökké.mobi


  • magánkiadás
  • Kaland
  • 336 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786150014654
  • Cikkszám: 1062997
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Talán mindörökké

Töltse le az ingyenes PDF Talán mindörökké fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Talán mindörökké PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Talán mindörökké (pdf, epub és mobi)

Talán mindörökké leírása

Egy ​csinos, fiatal nő és egy jóképű, harcedzett férfi. Akár boldogok is lehetnének, mint a mesében.
Tiziana Montelloni Smith, írónő Anthony Wilsonnal, a katonai múlttal rendelkező, ám pszichológusként tevékenykedő társával a legteljesebb harmóniában él Washingtonban. Azt tervezik, hogy néhány hétre hátra hagyják a munkával teli hétköznapokat, és Olaszországba utaznak a barátaikhoz.
A sorsnak azonban más tervei vannak.
Egy véletlen folytán a lányhoz kerül egy adathordozó, mely nemzetgazdaságilag kiemelt fontosságú információt rejt, és amelyet többen szeretnének megkaparintani.
A minderről semmit nem tudó Tiziana célkeresztbe kerül, és nem az utazás során elkeveredett bőröndje lesz a legnagyobb gondja.
Vajon kőbe van vésve a boldog végkifejlet? Az elhivatottság és a bensőséges érzések képesek felülírni a féktelen hatalomvágyat?
Cornelie C. G. hőseit, akiket az Érzelmi vírusveszély és az Aranykönyv-díjra jelölt Teremtő erő című kötetekből már ismerhetünk, az élet ezúttal is próbatétel elé állítja.
A napsütötte olasz tájakon játszódó, szerelemben és izgalomban bővelkedő történet végére kiderül, mi lesz a sorsa az eltulajdonított, védett dokumentumnak, és az is, hogy nem ez az egyetlen titok, ami felborzolja a kedélyeket.

Leave Your Comment