Találkozások háza

2019-08-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Martin Amis - Találkozások háza

Letöltés Találkozások háza könyvet pdf, epub és mobi

Találkozások háza.pdf
Találkozások háza.epub
Találkozások háza.mobi


  • Európa Könyvkiadó
  • Történelmi
  • 248 oldal
  • Kötés: cérnafűzött ragasztókötés
  • ISBN: 9789630784689
  • Cikkszám: 1048419
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Találkozások háza

Töltse le az ingyenes PDF Találkozások háza fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Találkozások háza PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Találkozások háza (pdf, epub és mobi)

Találkozások háza leírása

Egy turistahajó úszik a Jenyiszej folyón – úti célja az a sarkköri vidék, ahol a Sztálin-korban hatalmas fegyenctáborok voltak. S a “turisták” egyike, miközben közelednek a Norlaghoz, ahol valamikor a második világháború után raboskodott, hosszú levelet ír a lányának. Aki már amerikai. Sőt: tipikus amerikai. Vagyis semmit sem érthet abból, amit egy orosz -egy oroszországi zsidó- tett, kényszerből vagy akár szabad akaratból, a negyvenes-ötvenes-hatvanas években. Neki ír számadást a halála előtt. Élete nagy bűnét -a magyarázhatatlant- magyarázza. Hogy miért erőszakolta meg azt a nőt, akit egész életében szeretett. S a másik magyarázhatatlant: Oroszországot, a gulagot, az “orosz istent”, az “orosz kegyetlenséget”.
Izzó intenzitású szerelmes regény Martin Amis új műve: a Szovjetunióban lehetséges -és lehetetlen- szerelem regénye, meg a testvéri szereteté és a testvérféltékenységé. És izzó intenzitású történelmi regény, melynek hősei átélik a harmincas évek terrorját, a második világháborút, a háború utáni antiszemita kampányt, az olvadást, a pangást, a kommunizmus bukását… És túlélik a gulagot. Amiről Venus, az amerikai lány a maga készen kapott bölcsességével annyit mondana: “Ami nem öl meg, az erősebbé tesz.” Az apja pedig erre, a maga megszenvedett bölcsességével: “Nem igaz! Ami nem öl meg, nem tesz erősebbé. Gyengébbé tesz, és később öl meg.”

Leave Your Comment