Találd Meg Önmagad!

2019-07-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Shirley Maclaine - Találd Meg Önmagad!

Letöltés Találd Meg Önmagad! könyvet pdf, epub és mobi

Találd Meg Önmagad!.pdf
Találd Meg Önmagad!.epub
Találd Meg Önmagad!.mobi


  • Édesvíz Kiadó
  • Ezotéria
  • 348 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789635298136
  • Cikkszám: 1068705
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Találd Meg Önmagad!

Töltse le az ingyenes PDF Találd Meg Önmagad! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Találd Meg Önmagad! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Találd Meg Önmagad! (pdf, epub és mobi)

Találd Meg Önmagad! leírása

“Ki bölcsen bírja a realizmus, spiritualizmusés intellektualizmus hármas arányát…Ki nemcsak a mi Glóbuszunkban hisz – napjával s holdjával -, de másglóbuszokban is, saját napjaikkal és holdjaikkal,Ki házat építvén magának – nem egy napra, de minden időkre,fajokra, korokra, századokra, emberöltőkre lát,A múltra, a jövőre, melyek akár a tér,elválaszthatatlan egybeforrtak.”

Walt Whitman: Kozmosz

Shirley MacLaine ezzel a kötettel mutatkozott be a magyar közönségnek. A történet helyszínei New York, Hollywood, Stockholm, Hawaii, Peru. A világszerte népszerű színész- és táncosnő a negyvenes évei elején járt, amikor hosszú utazása során híres látnokokkal találkozott, s ezzel “különleges” események sora vette kezdetét.
Az újdonsült ismeretségek életre szóló élményekkel gazdagítják. Megtapasztalja a testen kívüli élményt, döbbenetes tényeket tud meg saját és mások előző életeiről. Az út során a hitetlenkedésétől továbblép a megvilágosodás felé. Végül felfedezi létének valódi gyökereit, és az élet végtelen lehetőségeit. Új ajtókat tár ki, új összefüggéseket fedez fel, melyekbe sorra beavat minket, olvasókat is ebben a spirituális útinaplóban.
Shirley MacLaine így beszél az átéltekről:

“Csak hosszas gondolkodás után szántam rá magam a Találd meg önmagad! kiadására. Ugyanis olyan spirituális Odüsszeiáról szól, amely messzebbre vitt, mint valaha is gondoltam volna: a paranormális jelenségek döbbenetes és megrendítő világába. Ennek során az előző életeink, a szellemi vezetők léte, a lélek halhatatlansága – mindez elméletből immár az életem részévé lett. Spirituális naplónak tekintem ezt a könyvemet, amely fölnyitja a belső megismerésre vágyók szemét. Ezzel a könyvvel rovom le hálámat mindazoknak, akik tanítottak, akik új világra nyitották rá tekintetemet.”

Leave Your Comment