Találd meg a lélektársadat a ThetaHealing® segítségével

2019-06-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Vianna Stibal - Találd meg a lélektársadat a ThetaHealing® segítségével

Letöltés Találd meg a lélektársadat a ThetaHealing® segítségével könyvet pdf, epub és mobi

Találd meg a lélektársadat a ThetaHealing® segítségével.pdf
Találd meg a lélektársadat a ThetaHealing® segítségével.epub
Találd meg a lélektársadat a ThetaHealing® segítségével.mobi


A könyv részletei Találd meg a lélektársadat a ThetaHealing® segítségével

Töltse le az ingyenes PDF Találd meg a lélektársadat a ThetaHealing® segítségével fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Találd meg a lélektársadat a ThetaHealing® segítségével PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Találd meg a lélektársadat a ThetaHealing® segítségével (pdf, epub és mobi)

Találd meg a lélektársadat a ThetaHealing® segítségével leírása

„Sokan úgy születünk erre a világra, hogy tudjuk, milyen érzés, ha szeret minket valaki, de nem tudjuk, hogyan teljesíthetjük ezt be a legfelsőbb és legjobb szinteken.”

Ez a könyv azoknak íródott, akik hisznek abban, hogy valahol a nagyvilágban van egy olyan ember, akit csak nekik szánt az ég. Valaki, akivel olyan kapcsolatot teremthetnek, amelyben mindkét fél úgy érzi, hogy ketten alkotnak egyet. Akivel azért kerültek össze, hogy beteljesítsék az isteni tervet és a sors által vezérelve együtt dolgozzanak a felsőbb célokért. Egyszóval, azoknak, akik a lélektársukat keresik. Legújabb könyvében Vianna Stibal saját tapasztalataira támaszkodva mutatja meg, hogyan változtathatunk negatív hiedelmeinken, hogy megtaláljuk lélektársunkat és szerető kapcsolatban éljünk vele. Gyakorlatokkal gazdagított spirituális útmutatót ad, amelynek segítségével könnyebben kiigazodhatunk a szerelem, a párkapcsolat és elsősorban a lélektársi kapcsolatok útvesztőjében. Segít abban, hogyan tarthatjuk meg lélektársunkat, így azok is hasznát vehetik a könyvnek, akik már megtalálták lélektársukat.

A tartalomból:

• A szeretet hét szintje

• A hét lélektárs-típus

• Tudd, hogy mit akarsz! Milyen típusú lélektársra vágysz?

• A hozzád illő lélektárs behívása

• Randitippek lélektársakhoz

• A lélektárs és a szex

• Múltbéli kapcsolataink lezárása

A szerzőnek a Bioenergetic Kiadó gondozásában megjelent további művei: ThetaHealing (2014), ThetaHealing haladóknak (2015), ThetaHealing – Betegségek és rendellenességek (2015), ThetaHealing Ritmus – Álomsúly könnyedén (2016) A ThetaHealing filozófiája – A létezés hét síkja (2016)

Leave Your Comment