Szupererő kattintásra

2019-03-20   |   by admin

A könyv tartalma:

David Baddiel - Szupererő kattintásra

Letöltés Szupererő kattintásra könyvet pdf, epub és mobi

Szupererő kattintásra.pdf
Szupererő kattintásra.epub
Szupererő kattintásra.mobi


A könyv részletei Szupererő kattintásra

Töltse le az ingyenes PDF Szupererő kattintásra fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szupererő kattintásra PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szupererő kattintásra (pdf, epub és mobi)

Szupererő kattintásra leírása

FRED ÉS ELLIE IKREK.
Persze nem egypetéjűek (mert az lehetetlen egy lány és egy fiú esetében). Viszont ugyanazokat a dolgokat szeretik. Főleg a videojátékokat. Amiben elég jók is. Más dolgokban viszont már nem ennyire – mint például a fociban, vagy az iskolai szenyók leszerelésében.
Aztán találkoznak a Fura Fazonnal, akitől egy olyan kontrollert kapnak, amelyhez még csak hasonlót sem láttak soha. A megszokott játékaikat sem tudják vele irányítani.
Amikor azonban az ikrek rájönnek, hogy valójában mire is való, úgy érzik, a varázslatos eszköz megoldhatja minden gondjukat. Sőt, akár a legvadabb álmaikat is valóra válthatja.
Legalábbis úgy tűnik…

Leave Your Comment