Szuper vagy! – Turbózd fel az önbizalmad, és elérhetsz (szinte) bármit!

2019-03-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Matthew Syed - Szuper vagy! - Turbózd fel az önbizalmad, és elérhetsz (szinte) bármit!

Letöltés Szuper vagy! – Turbózd fel az önbizalmad, és elérhetsz (szinte) bármit! könyvet pdf, epub és mobi

Szuper vagy! – Turbózd fel az önbizalmad, és elérhetsz (szinte) bármit!.pdf
Szuper vagy! – Turbózd fel az önbizalmad, és elérhetsz (szinte) bármit!.epub
Szuper vagy! – Turbózd fel az önbizalmad, és elérhetsz (szinte) bármit!.mobi


A könyv részletei Szuper vagy! – Turbózd fel az önbizalmad, és elérhetsz (szinte) bármit!

Töltse le az ingyenes PDF Szuper vagy! – Turbózd fel az önbizalmad, és elérhetsz (szinte) bármit! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szuper vagy! – Turbózd fel az önbizalmad, és elérhetsz (szinte) bármit! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szuper vagy! – Turbózd fel az önbizalmad, és elérhetsz (szinte) bármit! (pdf, epub és mobi)

Szuper vagy! – Turbózd fel az önbizalmad, és elérhetsz (szinte) bármit! leírása

Ez a könyv megmutatja, hogyan építsd fel az önbizalmad és hogyan aknázd ki a benned rejlő lehetőségeket. A kötet szerzője, a kétszeres olimpiai bajnok asztaliteniszező, Matthew Syed híres emberek példáin keresztül mutatja be, hogy a tehetség nem velünk született adottság, hanem sokkal inkább a rengeteg gyakorlás eredménye. Kemény munkával és kitartással, de leginkább a fejlődési szemléletmód elsajátításával ugyanis bárki elérheti a céljait. 

A szerző gyakorlatias éleslátással és pozitív hozzáállással szól a gyerekekhez, segítve, hogy rugalmasan kezeljék, ha hibáznak, és sikeres, boldog felnőtté válhassanak.

Hihetetlen könyv. Nem tudtam letenni, mintha a magam útját olvastam volna, hiszen én sem voltam kimagasló tehetség, sőt. A “Szuper vagy !” az igazi tehetségről szól. Arról, hogy merj változni és fejlődni, keresd meg a saját inspirációd, légy nyitott, viszont sose fogod megúszni a kemény monoton munkát sem. Újra az jut eszembe, ami mindig a fejemben jár. Nekünk inspirátorokra, és nem influencerekre van szükségünk. Ha hagyjuk, hogy ez a könyv
inspiráljon minket, akkor bármit elérhetünk. Ahogy Buzz Lighyear is mondta a Toy Storyban: “A Végtelenbe és tovább”.

Trunk Tomi
sneakerhead, Youtuber, korosztályos Magyar Bajnok síelő

Leave Your Comment