Születésünk titkai

2019-05-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Czeizel Endre - Születésünk titkai

Letöltés Születésünk titkai könyvet pdf, epub és mobi

Születésünk titkai.pdf
Születésünk titkai.epub
Születésünk titkai.mobi


  • Partvonal Kiadó
  • Család és szülők
  • 280 oldal
  • Kötés: kemény
  • ISBN: 9789639910102
  • Cikkszám: 1035158
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Születésünk titkai

Töltse le az ingyenes PDF Születésünk titkai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Születésünk titkai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Születésünk titkai (pdf, epub és mobi)

Születésünk titkai leírása

Bizonyára sokan emlékeznek Dr. Czeizel Endre Születésünk titkai című népszerű televíziós műsorára, amelyet 1976-ban mutatott be a Magyar Televízió. Ezt követően az előadássorozat könyv formájában több kiadásban is megjelent, és a műsorhoz hasonlóan óriási sikert aratott. Több mint harminc évvel az első megjelenés után felmerült e könyv új, korszerűsített kiadásának a gondolata – és e gondolat valóra váltását tarthatja most kezében a kedves Olvasó.
Minden leendő szülő számára fontos, hogy egészséges gyermeke szülessen. A szerző sorra veszi a fogamzás, a magzati fejlődés, a születés természetes folyamatát, majd ezek kóros megnyilvánulásainak, a meddőségnek, a magzati halálozásoknak és a fejlődési rendellenességeknek, a koraszületésnek okait. Leginkább azonban a magzatokra és újszülöttekre leselkedő veszélyek kivédésére, a megelőzésre szeretné felhívni a figyelmet, és egyúttal segítséget nyújtani a gyermekeiket tudatosan és felelősséggel vállaló párok minőségi családtervezéséhez.
A Sejtbank, a szülői gondoskodás partnereként nem csupán az újszülöttek őssejtjeinek megőrzésével kíván a leendő szülők szolgálatában állni, hanem olyan értékek megõrzésével is, mint Dr. Czeizel Endre Születésünk titkai címû mûve. Ezért a Sejtbank számára küldetéséből fakadó kedves kötelezettség és nagy megtiszteltetés, hogy támogathatta e könyv megjelenését, s ezáltal a korszerű terhesgondozást, a felelősségteljes családtervezést.

Leave Your Comment