Szövetségben az Istennel

2019-05-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Pfárer Elizabet - Szövetségben az Istennel

Letöltés Szövetségben az Istennel könyvet pdf, epub és mobi

Szövetségben az Istennel.pdf
Szövetségben az Istennel.epub
Szövetségben az Istennel.mobi


  • Könyv Guru Kft.
  • Regény
  • 200 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9786155803703
  • Cikkszám: 1071632
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szövetségben az Istennel

Töltse le az ingyenes PDF Szövetségben az Istennel fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szövetségben az Istennel PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szövetségben az Istennel (pdf, epub és mobi)

Szövetségben az Istennel leírása

A 2010-es évek vége a nagy változások kora, amikor az elképesztő méreteket öltő digitális átalakulás mellett – vagy éppen azzal összefüggésben – az erkölcsi normák is meginogni látszanak.
Vajon milyen változásokat hozhat mindez a Szatmári család, a Badacsony környéki jól prosperáló borgazdaság tulajdonosainak életébe? Mit tartogathatnak ezek az évek a húszas évei vége felé járó Szatmári Nikolett számára, aki még mindig nem tudja magát túltenni az édesanyja hét évvel korábbi tragikus halálán, és mit tartogatnak annak a papnak a számára, akit megragad a lány dacos, határozott személyisége ellenére mélyen gyökerező Isten iránti elkötelezettsége?
A könyv szerzője egy pillanatra sem szeretné elengedni az olvasói kezét, amikor végigvezeti őket ezen a kalandos történeten. Az események sodró lendülete nem nélkülözi a romantikus elemeket, ugyanakkor sajátos képet is kíván festeni a társadalom aktuális állapotáról, az érzelmek helyes és helytelen kezeléséről, a családon belüli és a családok közötti viszonyok útvesztőiről. A legfontosabb célja azonban, hogy történetével kizökkentse az olvasót a hétköznapok monotonitásából.

Leave Your Comment