Szórakozol velem?!

2019-04-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Ellen DeGeneres - Szórakozol velem?!

Letöltés Szórakozol velem?! könyvet pdf, epub és mobi

Szórakozol velem?!.pdf
Szórakozol velem?!.epub
Szórakozol velem?!.mobi


  • Álomgyár Kiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • 240 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9786155596308
  • Cikkszám: 1045186
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szórakozol velem?!

Töltse le az ingyenes PDF Szórakozol velem?! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szórakozol velem?! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szórakozol velem?! (pdf, epub és mobi)

Szórakozol velem?! leírása

„Sok élmény ért az elmúlt évek során, és sok olyan tapasztalatra tettem szert, melyet szívesen megosztanék a kedves olvasókkal. Szóval, ha van egy perced, dőlj kényelmesen hátra és élvezd mindazt, amit ebben a könyvben összehordtam. Remélem, a könyv végén az lesz az érzésed, hogy minden követ megmozgattam, minden ajtót kinyitottam, minden ablakot betörtem és minden szőnyeget kiporszívóztam. Sőt még zongoráztam is… szóval, kezdhetünk?”

 

Ellen DeGeneres humorista, bestseller író, az egyik legnépszerűbb amerikai műsorvezető, Oscar-díjátadó házigazda és számtalan közönségdíj büszke tulajdonosa, akinek egyetlen nem titkolt célja van ezzel a könyvvel (és úgy általában a tevékenységével), hogy Téged szórakoztasson. Engedd meg hát neki!

 

„Örülök, hogy úgy döntöttél, belenézel a könyvembe. Tudod, ez az hely, ahol a szerzők ismert emberektől idéznek arról, hogy milyen nagyszerű ez a könyv. De én ezt nem igazán szeretem…. Olcsó trükknek tartom, ami csak arra jó, hogy bepalizza az embereket. Nem hiszek benne. Te ennél úgyis okosabb vagy, és szebb… úgysem dőlnél be.”

 

„Nagyon tetszik a blúzod… jól megy a könyvemhez!”

ELLEN DEGENERES

 

„Imádom, ahogy fogod ezt a könyvet. Látszik, hogy erre születtél… Vedd meg és el se engedd!”

ELLEN DEGENERES

 

„Tudod, mi tetszik nekem a legjobban benned? Az, hogy így egymásra találtunk. Na meg a szemed!”

ELLEN DEGENERES

 

„Te vagy a legkedvesebb olvasóm! Minden idők abszolút kedvence. De psszt… meg ne mondd a többieknek!”

Leave Your Comment