Szolgáltatásalapú világ

2019-05-23   |   by admin

A könyv tartalma:

Gottdank Tibor - Szolgáltatásalapú világ

Letöltés Szolgáltatásalapú világ könyvet pdf, epub és mobi

Szolgáltatásalapú világ.pdf
Szolgáltatásalapú világ.epub
Szolgáltatásalapú világ.mobi


  • SZAK Kiadó Kft.
  • Szakkönyvek
  • 368 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789639863347
  • Cikkszám: 1016877
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szolgáltatásalapú világ

Töltse le az ingyenes PDF Szolgáltatásalapú világ fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szolgáltatásalapú világ PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szolgáltatásalapú világ (pdf, epub és mobi)

Szolgáltatásalapú világ leírása

Kísértet járja be világunkat, az absztrakció kísértete. – írja McKenzie Wark híres Hacker kiáltványában. És valóban. A szolgáltatásalapú vagy más néven szolgáltatásorientált világ is az absztrakció világa. Az absztrakt szolgáltatások világa. Ezek az absztrakciók elrejtik tartalmukat a világ elől, autonómok, minimális viszonyt ápolnak egymással, de képesek kompozíciókba szerveződni adott célok elérése érdekében. Az adott cél pedig általában a vállalati sikeresség, mint a mai valós, konkrét világ létezésének racionális alapja. És a konkrét világban az absztrakt szolgáltatások konkrét megvalósult webszolgáltatásokká válnak, így lesz az elvből informatika.

A szolgáltatásorientált világban a szolgáltatások szabadon versenyeznek egymással és ez a versenyhelyzet egyre jobb minőségű szolgáltatásra ad lehetőséget. Ebben a versenyben nincsenek központosított előírások, nincsenek függőségek – a verseny adta állandóan változó körülmények alakítják megújuló vonásaikat.

A könyvvel a szerző konzisztens, letisztult képet ad a szolgáltatásorientált világról. A kötet érinti a vállalati menedzsmentet és az informatikai irányítást valamint a szolgáltatások tervezési részleteit: szól vezetőknek, informatikai projekt irányítóknak és szakembereknek, informatikai és szervezési tárgyakkal foglalkozó hallgatóknak egyaránt.

A könyv középpontjában a SOA kialakítása, tervezése, üzleti logikája, szervezése és technológiája áll: tervezési minták, a SOA projekt részletei, a szolgáltatás életciklusának lépései, a SOA irányítása, implementációs kérdései valamint a SOA és a Felhő kapcsolata. A Szolgáltatásalapú világ egyfajta hozzájárulás az informatikai felsőoktatásban már sikeresen oktatott és több fejlett informatikai vállalatnál már eredményes szolgáltatásorientált elv és gyakorlat széleskörű elterjesztéséhez.

Leave Your Comment