Szóbeli feladatok az angol emeltszintű érettségire és a nemzetközi nyelvvizsgákra

2019-08-07   |   by admin

A könyv tartalma:

dr. Tompos Anikó - Szóbeli feladatok az angol emeltszintű érettségire és a nemzetközi nyelvvizsgákra

Letöltés Szóbeli feladatok az angol emeltszintű érettségire és a nemzetközi nyelvvizsgákra könyvet pdf, epub és mobi

Szóbeli feladatok az angol emeltszintű érettségire és a nemzetközi nyelvvizsgákra.pdf
Szóbeli feladatok az angol emeltszintű érettségire és a nemzetközi nyelvvizsgákra.epub
Szóbeli feladatok az angol emeltszintű érettségire és a nemzetközi nyelvvizsgákra.mobi


  • Nordwest 2002 Kiadó
  • Nyelvkönyv, szótár
  • 128 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789638679536
  • Cikkszám: 1024858
  • Nyelv: angol
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szóbeli feladatok az angol emeltszintű érettségire és a nemzetközi nyelvvizsgákra

Töltse le az ingyenes PDF Szóbeli feladatok az angol emeltszintű érettségire és a nemzetközi nyelvvizsgákra fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szóbeli feladatok az angol emeltszintű érettségire és a nemzetközi nyelvvizsgákra PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szóbeli feladatok az angol emeltszintű érettségire és a nemzetközi nyelvvizsgákra (pdf, epub és mobi)

Szóbeli feladatok az angol emeltszintű érettségire és a nemzetközi nyelvvizsgákra leírása

Feladatgyűjteményünk az angol emelt szintű szóbeli érettségi vizsgára készülőknek íródott, de jól hasznosítható különböző nemzetközi nyelvvizsgákhoz is, mivel mind a nyelvi szintet, mind a feladattípusokat tekintve illeszkedik ezen vizsgák felépítéséhez. Könyvünk folytatása a tavaly Angol emelt szintű érettségi címmel megjelent feladatgyűjteménynek.
A feladatsorokat az emelt szintű vizsga követelményrendszerét figyelembe véve állítottuk össze, kilenc szélesebb témakörben, ezen belül három-három
teljes feladatsorral, amelyek szintén három-három vizsgafeladatot tartalmaznak. A feladatsorok követik az emelt szintű érettségi vizsga felépítését: rövid
interjú, véleménykifejtés (pro/kontra) és képekhez kapcsolódó feladatokból állnak. A harmadik feladattípushoz néhány kép, ábra vagy statisztika is tartozik, amelyek a feladatsorok után találhatóak.
Könyvünk feladatait gyakorlásnak szántuk, ezért egy vizsgafeladatsor egyetlen témakört dolgoz fel, nem pedig – a vizsgákhoz hasonlóan – három különböző témát. Szintén a feladattípus megértését és begyakorlását céloztuk meg a második vizsgafeladacnál, ahol megadtuk a pro és kontra érveket. A feladatsorokat emellett szószedetekkel bővítettük ki, amelyek elsősorban nem az alapszókincset, hanem az emelt szinten elvárható, választékosabb vagy kevésbé ismert szavakat tartalmazzák. A szöveges rész végén a feladatmagoldáshoz szükséges, hasznos kifejezések listája található.

Leave Your Comment