Szívkeringő  – Sulijegyzetek 4.

2019-02-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Tavi Kata - Szívkeringő  - Sulijegyzetek 4. 

Letöltés Szívkeringő  – Sulijegyzetek 4. könyvet pdf, epub és mobi

Szívkeringő  – Sulijegyzetek 4..pdf
Szívkeringő  – Sulijegyzetek 4..epub
Szívkeringő  – Sulijegyzetek 4..mobi


A könyv részletei Szívkeringő  – Sulijegyzetek 4.

Töltse le az ingyenes PDF Szívkeringő  – Sulijegyzetek 4. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szívkeringő  – Sulijegyzetek 4. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szívkeringő  – Sulijegyzetek 4. (pdf, epub és mobi)

Szívkeringő  – Sulijegyzetek 4.  leírása

Lilla és Krisztián végzősök lettek a Duna-parti Gimnáziumban. Az tanévben egymást érik az izgalmas események: szalagavató, pályaválasztás, és vár rájuk a mumus,a rettegett érettségi vizsga is. A pár kapcsolata egyre komolyabbra fordul, de képesek lesznek kezelni a szerelem komolyabb kihívásait? Lilla válaszokat keres arra, ki ő, merre induljon a középiskola után, és hol a helye Krisztián életében.

A barátok mindennapjai sem könnyebbek. Vajon Márk elég erős, hogy szembenézzen az évek óta eltitkolt igazsággal? Gréta és Ákos meg tud birkózni azzal, hogy eltérnek a jövőbeli terveik? Jázmin és Kristóf feláldozná-e a szerelmet a tanulásért? Vajon Flóra örök magányra van ítélve?

Senkinek sem könnyű kiegyensúlyozottnak maradni, amikor ilyen nehéz döntéseket kell meghozni. Megvalósulhatnak az álmok, vágyak, szerelmek, amiket eddig kergettek? Egyáltalán ugyanarra vágynak még, amire régebben?

Leave Your Comment