Szíveddel figyelj

2019-08-16   |   by admin

A könyv tartalma:

David Servan-Schreiber - Szíveddel figyelj

Letöltés Szíveddel figyelj könyvet pdf, epub és mobi

Szíveddel figyelj.pdf
Szíveddel figyelj.epub
Szíveddel figyelj.mobi


  • Park Könyvkiadó Kft.
  • Életmód
  • 272 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789633550564
  • Cikkszám: 1041901
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szíveddel figyelj

Töltse le az ingyenes PDF Szíveddel figyelj fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szíveddel figyelj PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szíveddel figyelj (pdf, epub és mobi)

Szíveddel figyelj leírása

Manapság ha idegesek, rosszkedvűek vagyunk, netán szorongunk, egyszerűen csak bedobunk egy tablettát, remélve, hogy attól minden rendbe jön. Ne tegyük! – figyelmeztet David Servan-Schreiber, neves francia-amerikai kutatóorvos és pszichoterapeuta. Rossz közérzetünket szerinte ugyanis az okozza, hogy szívünket és eszünket, érzelmeinket és gondolatainkat képtelenek vagyunk összhangba hozni egymással. Ez a megbillent egyensúly pedig gyógyszerrel nem állítható helyre. Próbálkozzunk inkább más, hatékonyabb módszerekkel – mint a szívkoherencia, az akupunktúra, az omega-3 kapszula szedése vagy a testmozgás. És figyeljünk a kapcsolatainkra: ha igyekszünk javítani rajtuk, apránkint mi is „gyógyulunk”.

Dr. David Servan-Schreiber (1961–2011) francia származású amerikai pszichiáter és idegkutató, a Pittsburghi Egyetem Orvostudományi Karán működő Integrált Orvostudományi Központ létrehozója. A rák ellen című könyve, melyben arról ír, hogyan mozgósítható a test természetes védekező képessége a daganatos betegségekkel szemben, kiugró nemzetközi sikert aratott. A Szíveddel figyelj eddig 33 nyelven, több millió példányban jelent meg. Utolsó kötete Búcsúzni többször is lehet címen látott napvilágot.

Leave Your Comment