Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! Könyv

2019-05-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Paul Gayler - Szívbarát receptek - Szívesen - finomat! Könyv

Letöltés Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! Könyv könyvet pdf, epub és mobi

Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! Könyv.pdf
Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! Könyv.epub
Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! Könyv.mobi


  • Zafír Press
  • Életmód
  • 160 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789638827531
  • Cikkszám: 1069897
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! Könyv

Töltse le az ingyenes PDF Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! Könyv fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! Könyv PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! Könyv (pdf, epub és mobi)

Szívbarát receptek – Szívesen – finomat! Könyv leírása

Paul Gayler: „Ez a könyv a mai világunkba illeszthető egészséges táplálkozással foglalkozik, csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk ötletdúsan, jó érzékkel és kellő gondossággal. Mindehhez segítségül hívom három évtized értékes tapasztalatát és a sok különböző ízvilágot, melyeket a világkörüli útjaim során ismertem meg.”

Ennek eredménye a több mint 100 recept, amelyben végig szem előtt tartotta a dietetikus társzerző minden táplálkozási tanácsát. A receptek egy része igazi ínyenceknek való, más részük inkább hétköznapi – mindenki megtalálhatja a maga ízlésének legmegfelelőbb ételeket.

Nem is olyan régen az egészséges táplálkozás fogalma még egyet jelentett az önmegtartóztatással, a megvonással és az unalmas ételekkel.
E könyvből megtanulhatjuk, hogyan táplálkozzunk okosan, a szívünk egészségét is szem előtt tartva, és a legfőképpen azt, hogy ma már nem kell választanunk az egészség és a jó ételek között.
A praktikus táplálkozási, főzéstechnikai, vásárlási tanácsok mellett a mesterszakács és a tapasztalt dietetikus társszerző 100 receptje – kifejezetten ízletes és könnyen elkészíthető, mégis a szívbarát diéta szabályainak megfelelő étel, a család minden tagjának.

Leave Your Comment