Szivárvány szakácskönyv – DEDIKÁLT

2019-03-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Lénárt Gitta - Szivárvány szakácskönyv - DEDIKÁLT

Letöltés Szivárvány szakácskönyv – DEDIKÁLT könyvet pdf, epub és mobi

Szivárvány szakácskönyv – DEDIKÁLT.pdf
Szivárvány szakácskönyv – DEDIKÁLT.epub
Szivárvány szakácskönyv – DEDIKÁLT.mobi


  • Bioenergetic Kiadó Kft.
  • Életmód
  • 141 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 3112598766675
  • Cikkszám: 1053594
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szivárvány szakácskönyv – DEDIKÁLT

Töltse le az ingyenes PDF Szivárvány szakácskönyv – DEDIKÁLT fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szivárvány szakácskönyv – DEDIKÁLT PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szivárvány szakácskönyv – DEDIKÁLT (pdf, epub és mobi)

Szivárvány szakácskönyv – DEDIKÁLT leírása

A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. Az enzimek igen hőérzékenyek, 45 Celsius fok felett elpusztulnak, azért ha élő ételt szeretnénk, azt ne hevítsük fel ennél jobban.
Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője izgalmas, új receptjeinek hozzávalóit ezúttal szárítmányokkal és szuperételekkel gazdagítja, amelyeknek köszönhetően akkor is vitalizáló, nyers ételeket és italokat varázsolhatunk az asztalra, ha épp nincs a kezünk ügyében friss zöldség vagy gyümölcs.
A kíméletes aszalással elkészített zöldség- és gyümölcsszárítmányokat, porokat, a kiemelkedően magas tápanyagtartalmú szuperétkeket alapanyagként és fűszerként is használhatjuk a kötetben szereplő gyümölcs- és zöldségturmixok, levesek, pástétomok, főételek és édességek elkészítése során. Gitta receptjeit egyszerűen nem lehet megunni!
Táplálékaink gyógyhatásairól külön fejezetben olvashatunk, hasznos információi segítik azokat az olvasókat, akik nem csak az íze és karcsúsító hatása miatt választják a nyers konyhát, hanem további lépéseket kívánnak tenni a tudatos táplálkozás útján.

Leave Your Comment