Színek és formák

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Jesús López Pastor -  Színek és formák

Letöltés Színek és formák könyvet pdf, epub és mobi

Színek és formák.pdf
Színek és formák.epub
Színek és formák.mobi


A könyv részletei Színek és formák

Töltse le az ingyenes PDF Színek és formák fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Színek és formák PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Színek és formák (pdf, epub és mobi)

Színek és formák leírása

A sorozat segítségével a könyvet forgatva a gyerekek megtanulhatják első szavaikat.
A “Forgasd és játssz!” – sorozattal könnyedén segíthetünk gyermekünknek az állatnevek elsajátításában, miközben azok olvasásával és írásával is megbarátkozhat.
A bájos illusztrációk a maguk egyszerűségével, a gyermek érdeklődését felkeltve mutatják be a hozzá közel álló állatokat, valamint azok nevének kis- és nagybetűs írásmódját.
A könyvecske talpazata megkönnyíti a szülők és a gyerekek közti interaktív játékot. Amint a kicsi megismerkedett az állatokkal, már önállóan is képes lesz játszani.

Leave Your Comment